onsdag

Det har aldrig varit bättre än nu

Blir så trött på alla som ska missnöjesrösta. Man kan rösta höger på grund av att man är dum i huvudet, men inte för att man är missnöjd, för då är man dum i huvudet. Många verkar tro att världen är på väg att gå under eftersom det står så på Facebook, men världen har inte blivit sämre förutom att vi har fått Facebook. Tvärtemot så har världen aldrig mått såhär bra sen det uppstod människor.
Så fort det händer något så plingar det till i våra mobiler, men det har inte blivit sämre på jorden bara för att vi får veta saker fortare.


Sossarna tappar väljare trots att Sverige aldrig har tjänat så mycket pengar som nu. Sossarna tappar väljare trots att statsskulden är nere på samma nivåer som på 70-talet, en tid då resten av världen såg Sverige som modellen för det alla ville bli. Vi är lika bra nu som när vi var bäst.
Men folk är missnöjda eftersom Facebook säger det.



Politiker fiskar röster genom att ropa på förstärkt polis eftersom Facebook säger att det är farligt i förorten. Det stämmer förvisso att det kan vara farligt därute, men inte alls lika farligt som tidigare. Jag växte upp i Vårberg och gränsen mellan Stockholm och Botkyrka går mellan Vårberg och Vårby. Vi besökte aldrig Vårby eftersom om man besökte Vårby så riskerade man bokstavligen att dö. Jag kanske var i Vårby 2-3 gånger under de dryga 20 år som jag bodde i Vårberg eftersom att om man sökte sig till andra sidan soptippen så riskerade man att bli dödad. Idag har jag inga problem med att åka till Vårby, vad än Facebook säger.

Men förfan, missnöjesrösta bara era jävla idioter. Jag undrar bara vad som krävs för att ni ska vara nöjda. Bättre än någonsin duger ju tydligen inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar