söndag

Ibland förlorar man


Precis som Albin förutspådde så förlorade vi första matchen i semifinalserien - en serie som kommer att bli fjantigt jämn. Det lär fortsätta med vinst för Bajen imorgon, sen åker vi på vår första förlust någonsin i deras lada, vinner igen hemma på Zinken nästa lördag och sen får ni själva tippa hur det går i den femte och avgörande matchen. Ni kan lika gärna singla slant så slipper ni slösa kraft på att gissa.

~~~~~~

Läste just om Björn Runström i Södermalmsnytt - spelaren som absolut inte är den frälsare som många verkar tro. Men han kommer att bli fasansfullt nyttig eftersom Björn är en spelare som gör andra spelare bättre.

Såhär sa Runström om det glamorösa livet som utlandsproffs och om hur det var att lira i norska skitklubben Molde.

-Det var det sjukaste jag har varit med om. Vi snackar om en fiskeby med 10 000 invånare. För att komma därifrån var man tvungen att åka båt och köra bil över berg. Då kom man till en annan fiskeby.

Välkommen hem Runa - "Bajen" betyder förvisso "by", men fisken får Göteborg stå för.

~~~~~~

Igår efter matchen så smet Pia och Albin in på ICA och kom ut med bland annat en gigantisk påse full med smågodis och då sa Pia.

- Häll inte upp godiset i en skål före middagen när vi kommer hem, jag har så dålig karaktär. Jag ska ta en grogg istället.

Har man världens bästa och fessliaste sambo så har man...

1 kommentar:

  1. Sjukt underbart foto. Som en promobild för en "Blade Runner" för fåglar. Awesome! som de skulle ha sagt i Wisconsin...

    SvaraRadera