söndag

Tillbäcks i matchen

Igår fick Albin äntligen bukt med sin vita period som har drabbat honom alltsedan nyår och till sin hjälp hade han den djävulska kombinationen rödvin och ouzo. Det behövs knappast tilläggas att Herr Selin är knasbakis idag, men det är smällar man får ta när man självmant utsätter sig för sådär långa och djupa vita perioder.

Fast det är värt lite bakfullhet, det var skönt för Albin att få sitta i soffan och svenneflukta på melodifestivalen med glas i händerna. Han hade nästan glömt bort den där sköna känslan av slughet som alkoholen skänker - man blir verkligen extra smart av ett par järn och förstår liksom saker som man missar i nyktert tillstånd. Som till exempel hur makalöst roligt Rapports extrainsatta nyhetsprogram efter melodifestivalen var, programledarens utseende fick Selin att tappa luften av lycka. Redaktionen verkade i all hast ha skakat fram en tolvåring med en fyrtiofemårings nylle för extrasändningen och vi får verkligen hoppas att den kisen får fortsatt förtroende i framtiden - en sådan störtskön barngubbe får helt enkelt inte slarvas bort.

~~~~~~

Här får ni lite slipad söndagsmusik i form av "I Am Kloot" med låten "Northern Skies" och under tiden ni lyssnar på den så går jag in och väcker Pia - jag är nämligen lite bakiskloot...


~~~~~~

Igår köpte sig Albin ett par nya jeans och han var helnöjd över att brallorna visade sig vara ungefär 400 kr billigare än vad han hade räknat med. Men när han stod i provhytten så upptäckte Pia att det var en slags "svans" eller utbuktning mitt på rumpan och då tänkte Selin att den kanske skulle slätas ut om han spände på sig bältet så att tyget liksom åkte upp och in mellan skinkorna (smart va). Det var väl måhända inget större fel på den idén om det inte vore för att spännet på själva bältet inte gillade det hela - KABLÄFF! så flög skiten i tre bitar och Albin fick lägga ut 400 kr på ett nytt bälte. Ridå.

4 kommentarer:

  1. Skippa de där långa vita perioderna och drick ofta, så slipper du bli tok-bakis när du varit vit i 2 månader:)
    Var det ironi eller inte?.....
    /Tom

    SvaraRadera
  2. Man ska ju fråga folk saker som de kan tänkas veta något om och eftersom du är grönvit ända in i märgen så kanske, kanske du kan ha en hint om vart jag kan finna hjälp. Dottern ska promt ha en stor Bajen-logga på sin fina vita vägg och jag tänkte då att istället för att försöka måla den på fri hand så kunde man försöka hitta en stor logga och klistra upp. Men alla ställen som gör walliesar gör bara puttenuttiga saker och det passar inte fröken alls. Har du en susning om det kan finnas något ställe som tillverkar Bajenstickers i bautaformat?

    SvaraRadera
  3. Vet inte vart fotbollen köper sina prylar, men vi i bandyn köper våra flaggor härifrån www.faberflags.se. Jag har även köpt en fet BK Borsten-flagga av dom och det gick på 1700 kr. Men om du ska köpa en Bajen-flagga så har dom säker original klart och då blir det ca 1000 kr billigare. Dom kan göra hur stora saker som helst.

    SvaraRadera
  4. eller så tar du en projektor och visar märket på väggen...sen ritar du av det....jag visste inte att min son kunde vara så kreativ och företagsam innan han gjorde det :-)

    SvaraRadera