onsdag

Blu-ray och stolpe ut


Förra veckan skulle Pia och Albin se på DVD-film, men då strejkade fjärrkontrollen till DVD-spelaren - antagligen för att batterierna var slut - så Albin gjorde det enda självklara, han stampade sönder den förbannade mackapären. Tyvärr så visade det sig efter Albins raseriutbrott att det förvisso går att starta DVD-spelaren utan fjärr, men det går absolut inte att bläddra i menyerna så att man kan välja språk på texten. Nattkorv.

Så därför beställde Selin en ny fräsig Blu-ray-spelare som han nyss har kånkat hem ifrån Zinkensdamm eftersom Postverket i Sverige anser att det är rimligt att de 35 000 invånare som bor på Knivsöder inte behöver ett enda utlämningsställe för paket.
Nu fattas det bara filmer och lite sladdar så är det hela på banan igen.

~~~~~~

Idag på morgonen när Albin poffade iväg frisparkar innan jobbet så lyckades han med den makalösa prestationen att fläska iväg bolljäveln i insidan av stolpen uppe i högra krysset så att han fick hämta bollen borta på löparbanan SJU gånger på raken! Inte två eller för all del tre gånger - som bara det hade varit helt osannolikt - utan 1 2 3 4 5 6 7! Bollen träffade på EXAKT samma ställe varje gång!
Spark nummer åtta i denna orimliga serie gick löst över mitt i mål.

2 kommentarer:

  1. Även DVD-filmer får bättre bildkvalitet i en Blu-rayspelare tack vare s k uppskalning. Välkommen till framtiden Albin!

    SvaraRadera
  2. Vi märkte det - premiärfilmen blev den spacade och högteknologiska Bron över floden Kwai. Knivskarp bild. :)

    SvaraRadera