torsdag

Smart

När Albin väl kom hem igår med Blu-ray-spelaren och packade upp apparaten så upptäckte han att det inte ingick någon HDMI-kabel. Eftersom den närmaste elektronikbutiken ligger borta vid korsningen Hornsgatan-Torkel Knutssongatan så var det bara för den trötte Selin att knata tillbaka förbi Konsum där han hämtade paketet tidigare på dagen och bort över Bysistorget till elaffären för att införskaffa en kabel.
Det finns alltså inget utlämningsställe för paket och heller inte en enda butik som säljer hemelektronik på hela Knivsöder - vad sägs om affärsidén att öppna en elektronikbutik som även lämnar ut paket vid Hornstull. Javisst ja, det går inte Postverket med på.


Då kabeln väl var på plats mellan teven och spelaren så upptäckte Albin att det gick att koppla ihop spelaren med routern så att den blev ansluten till internet och vips så förvandlades teven till en Smart-TV och en del av nätverket. Så nu kan Pia och Albin surfa på en del sidor via teven som till exempel You Tube eller Facebook och dessutom så går det att komma åt allt som finns på den stationära datorn så att det går att lyssna på musiken, titta på filmerna och bilderna som finns på den hårddisken. Smart Samsung.

3 kommentarer:

  1. Och jag som försöker lära mig att ta en sak i taget. Prisvärd?

    SvaraRadera
  2. Det kan man verkligen säga - 14-1500 på CDON.COM. Får du för dig att beställa en så gå gärna in via annonsen här bredvid så att jag får provision. :)

    SvaraRadera
  3. Skönt att du blev nöjd till sist, trots en jobbig extraprommis:)

    SvaraRadera