lördag

Håll käft och skäms



Moderaterna visar inte helt oväntat upp en stilstudie i dåligt förlorarskap efter oppositionens vinst i omröstningen angående sjukregler och började direkt gnälla som bortskämda småglin. Jubelidioten och socialförsäkringsministern Ulf Kristersson hade mage nog att klaga på att oppositionens förslag var illa genomarbetat och utrett - han kallade det ett hafsverk. Ja du lille dum-Uffe, till skillnad då mot de absurda regler som ni drev igenom. Han menade på att vi inte vet vad konsekvenserna av det hela blir.
Nej, Uffe-puffe det vet vi givetvis inte, men vi VET att de regler som nu råder och som ni har myglat igenom INTE fungerar överhuvudtaget!

Ibland måste och bör man ha stake och ryggrad nog att erkänna att man har misslyckats, men det är antagligen inte så lätt när man sedan barnsben har fått allt man har pekat på i en värld långt långt ifrån verkligheten.



Precis som igår så lägger jag in en länk till detta - har ni inte läst det än så gör det. Gör det och fundera lite på vad det är för jävla fittor (inget ont om fittor, men ni fattar) som vi har lyckats välja till att leda Sverige.

Jag för min del sparkar hellre uppåt än nedåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar