söndag

Inne är ute


Gnällspiken Christoffer Edlund säger att han kan tänka sig att bryta kontraktet om SAIK stängs ute från flådiga Göranssons Arena efter nyår eftersom han menar att hans utveckling skulle hämmas av att träna och spela matcher utomhus.
Ja, du Edlund, betalar man inte hyran så blir man som bekant vräkt, men SAIK kan ju göra som vi i Hammarby, nämligen sänka spelarlönerna för att laget ska ha råd att åka iväg till städer i krokarna för att hyra in sig i deras hallar. För det är nämligen såhär lille Christoffer - i Sveriges största bandydistrikt Stockholm finns det ingen bandyhall överhuvudtaget .
Så om du har lite stake så går du imorgon upp på Sandvikens kansli och ber dem toksänka din överdimensionerade lön - för det är väl inte din lön som är viktig om jag förstår dig rätt - du vill ju bara utvecklas som bandyspelare. Jo tjena.

~~~~~~

Ikväll tar Hammarby emot Öster på Söderstadion (borde inte Värendsvallen heta Österstadion?) med den pånyttfödde Freddy Söderberg i motsåndarlaget.
En liten fessli anekdot från Freddys tid i Bajen är att när det kom upp kisar från HTFF för att träna med A-laget så var alltid Freddy en av de stöddigaste i någon slags snedvriden revirpissning. Det måste ha känts toppen för honom när han själv blev degraderad ned till HTFF.
"Hej Freddy, kul att du är här".

Ska vi gissa på att killen snubblar in minst 2 mål ikväll på rent och ramt hämdbegär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar