måndag

Men vi har ju alltid gjort såhär...

Ikväll vänder serien och Hammarby får bege sig till Växjö för att möta Öster - även om det inte stämmer helt att serien vänder eftersom Bajen möter Assyriska när det är fyra omgångar kvar och inte i sista matchen, men i stora drag så ska det nu spelas spegelvänt.

Det här är något som jag aldrig har fattat, varför ska det vara ett halvår mellan mötena med det lag man inleder mot och sen bara någon vecka mellan matcherna mot lagen man spelar mot mitt i sommaren. Det vore väl naturligare att Hammarby fick lira mot Assyriska på hemmaplan nu och sen Öster i sista omgången så att det blir ungefär lika lång tid mellan matcherna. Det hinner liksom hända bra mycket mer i en trupp på ett halvår än på en vecka.

För att inte tala om det idiotiska med att Bajen börjar OCH avslutar på bortaplan! Det är superviktigt att vinna första matchen för att komma rätt in i serien och det kan vara på liv eller död i sista matchen och det är väl ingen större nyhet att det är en fördel att spela på hemmaplan. Dumhuvuden.
Någon borde lämna in en protest.

1 kommentar: