söndag

Roland min man.






Som vanligt när någon väljer att inte längre tala med media så börjar dom bortskämda journalisterna att beklaga sig och tycka synd om sig själva.
Som den direkt fule Johan Esk i DN t ex som har som rubrik på sin värdelösa krönika där det står. ”Fel och larvigt att vara tyst mot svenska folket.”
Nu är det så här Herr Esk att det är inte svenska folket han tystnad riktas mot, utan mot er journalister som förvränger allt han säger efter eget tycke.
Denna tystad säger mer till svenska folket än någonting som du heller dina usla kolleger någonsin har lyckats få i tryck.

Jag är så sjukt trött på dessa skribenter som har höjt upp sig själva till en nivå som ligger högt, högt över den plats där dom hör hemma. Dom ska bara rapportera det som händer och sägs. Dom är till för att tjäna oss läsare och inte tvärtom. Nu är det mer som att denna rapportering är till för deras ego och för att göra dom så berömda som möjligt. (En del av dom är till och med lika patetiska som mig att dom har startat egna bloggar.)

Som alla dessa gånger dom beklagat sig för att någon stjärna inte har kunnat eller velat gå på någon av alla dessa galor där det delas ut priser för ditt och datt. Galor som mest är som förklädda personalfester för journalistkåren, kryddad med stjärnglans.
För det första.
Det är inte dom priserna atleterna tävlar om. Dom tävlar om priser i riktiga tävlingar, som OS, VM och liknande. Dom skiter i era plastbucklor.
För det andra.
Dom har jobb att sköta och kan inte som ni åka iväg hur som helst och slå på en fest på en måndag som råkar passa er.

Så mitt förslag till dessa bokstavsvrängare är att sluta klaga på Roland och vill ni skriva om någonting som verkligen betyder något, skriv då om och granska alla dom svenska storföretag som gör fetstora affärer i Saudiarabien. Ta en titt på hur kvinnor behandlas i den hanteringen och sluta tyck att en svensk kille i träningsoverall som bara lär kisar att sparka boll ska vara nationens samvete.
Idioten Esk har ju lyckats med bottennappet att krönisera om att Roland sa det han enligt dom sa för att det var dom saudiska oljemiljonerna som fick honom till det!?
Hur dum i huvudet får en människa vara och ändå ha kvar jobbet på den tidningen?
Menar han kanske samma oljemiljoner som smörjer svensk storindustri?
Eller varför inte fråga sig varför Victoria står och smilar med någon höjdare som på bilden? Snacka om VM i dubbelmoral. Att dom stackars kvinnorna i det sandiga landet inte får gå på fotboll är nog ett problem som kommer mycket långt ner på deras problemlista.
Man kan kanske tycka att en sån granskning inte hör hemma på sportsidorna och det är klart att där finns det ju viktigare saker att skriva om, som poker och annat skvaller.

1 kommentar:

  1. Välkomen att hålla föredrag på publicistklubben.

    SvaraRadera