söndag

Lura folket, svik arbetarna.


Ser att det ska läggas 19 miljoner på att rusta upp parkerna här i staden. Vackert så. Men om man tar sig en titt på hela bilden (min bit) så ser det inte lika tjusigt ut.
Först måste man ställa sig frågan varför dessa parker är i behov av renovering. Svaret är att underhållet har varit uselt.
Nästa fråga är varför har parkerna farit offer för vanvård?
Här är svaret gott folk.
1994 sparkade staden 540 av dom då 600 parkarbetarna som då skötte grönskan. Vilket självklart medförde till en förlust i arbetsinsats i och på dessa parker.
Nu idag så drar övermakten pluspoäng genom att basunera ut att dom ska rusta upp samma parker som dom bär ansvar för att dom fick växa igen och att 540 arbetare blev av med sin fasta punkt och i stor stil drevs till alkholism, ångest och värdelöshet.

För 19 miljoner så skulle dessa 540 arbetare fått ha kvar sina jobb och sin värdighet och våra parker hade inte behövt en nyrenovering. Dom hade sett ut som dom gjorde innan 1994, perfekta.

Men ute i stugorna är det lurade, enkla folket nöjda. Oförmögna att se orsak och verkan. Samma pack som förfasar sig över det som Roland A. kläckte ur sig men i samma andetag tycker att det är gullepluttigt när dom får se bilder på när Victoria smörar poäng till staten med ett falskt smajl. Men vad offrar man inte för välfärden?


Fy fan...

1 kommentar:

  1. Du måste satsa på en politisk karriär. Dina angrepp på etablissamanget i plenisalarna skulle ge eko över världen.

    Du skulle bli en stenhård dogmatisk chefsideolog för något parti på vänsterkanten.

    SvaraRadera