fredag

Snälla - tänk


Nu har Försäkringskassan återigen slagit till på smart-säcken - läs det här - så dumt att det inte ens behöver sågas i en bloggtext. Albin tycker att samhället ska sluta jaga skiten ur svaga och sjuka och istället rikta energin mot alla friska skitskallar som fuskar sig fram i tillvaron på andras bekostnad. Det måste väl ändå vara vettigare att sätta dit bovar än att jävlas med vanliga hederliga medborgare som har råkat haft oturen att bli sjuka eller skadade.

---------------------

Sen är det här på tapeten igen - jag blir så trött - vet inte hur många gånger Albin här på bloggen har förklarat att det förvisso kostar samhället pengar när det spelas fotboll, men att det även rinner in stålar i form av skatt och moms. Vilket gör att det i slutändan är en finfin affär för statskassan varje gång det sparkas boll eller för den delen spelas bandy eller samlas folkmassor som ölar, slösar och har sig. Sluta gnäll och klaga på idrotten hela tiden - köp en miniräknare och ta reda på fakta pappskallar.

Fast det är klart - ett samhälle som vill att dom svagaste ska stå för fiolerna kanske också tycker att det är vettigt att idrotten går i konkurs och läggs ner. Idrotten gör ju ändå ingen nytta...



Idioter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar