söndag

Svobodan Detscholejkov - mannen med polisonger

Idag har Albin haft en vit månad och när man inte är packad så orkar hjärnan tänka så därför har han funderat ut en ny inledning på den bok som han en vacker dag har för avsikt att ljuga ihop.
Titeln på boken ska givetvis bli "Det är hål i hunden" och den skulle kunna inledas såhär.


"Svobodan Detscholejkov ramlade ut i natten, barerna var som spindelnät och när man väl fastnat så var döden enda vägen till frihet. Alla människor bär på skuld, men det är långt ifrån alla som har ätit upp sin närmaste vän av den enkla anledningen att tid fanns - Svobodan hade på senare tid börjat tvivla på att han var riktigt frisk i huvudet."

Sen är det meningen att det ska fortsätta på det där viset i sisådär 4-500 sidor, men efter den där jävla inledningen så är det inte helt lätt att fläta ihop en historia som dessutom ska sluta på ett någorlunda begripligt sätt.
Kom gärna med förslag på vad Svobodan ska ta sig till nu när han har råkat glufsa i sig sin bäste vän. Han kanske borde börja med att gå på muggen eller nått.

4 kommentarer:

  1. Muggbesök bör undvikas, om det inte för handlingen framåt. Alternativt om det kan beskrivas på ett mer epokgörande vis.
    Annat uppslag: Kanske ska Svobodan vid något tillfälle besöka sin inte alls sjuka gamla moder?

    SvaraRadera
  2. Man måste alltså ha en handling - jag var rädd för det...

    SvaraRadera
  3. Handling är _i sig_ inte helt nödvändigt, något som kan ses i många stora verk. Vad som däremot är oerhört viktigt är Djupa Tankar.

    Så gör du Svobodan till Tänkare, så blir detta fina fisken.

    /S

    SvaraRadera
  4. Strunta i antalet sidor utan skriv bara. Det där med handling löser sig - eller inte.

    /H.

    SvaraRadera