måndag

Elfel och fetråtta

Den största anledningen till att Pia och Albin har bil är att det är klart fördelaktigt när Pia måste till Akademiska Sjukhuset i Uppsala lite titt och lite tätt. Annars står den mest och tickar pengar (bara garageplatsen kostar 1200 kr/mån) eftersom båda två jobbar inom tullarna och inte tar bilen till och från kneget.

Elektroniskt fel i motorn 
Igår när Albin glad i hågen hoppade in i den varma bilen för att åka och besöka Pia så lös det plötsligt en gul varningslampa på instrumentpanelen och efter lite bläddrande i instruktionsboken så hade Albin fått lära sig att den lampan lyser om det är något elektroniskt fel i motorn och att man då genast bör uppsöka en verkstad. Efter lite vidareforskning på nätet så fick han reda på att det tydligen kan bero på tusen olika saker och överallt rekommenderades man att köra till en verkstad. 

Perfekt, när bilen äntligen behövs så har den stått i garaget och på något vis gått sönder helt av sig själv. Nu löste sig resan ändå, eftersom det visade sig att Pias föräldrar var hyggliga och bjöd på skjuts. Men ändå.

~~~~~~

A-laget har en stor sopsäck nere vid sina duschar under omklädningsrummet och några har den dåliga ovanan att slänga matrester i form av bananskal och sånt i den. Nu på morgonen när Albin svidade om för att träna så började det prassla i säcken när han hängde upp sina jeans bredvid den och plötsligt så tittade en råtta lika stor som en tub bruna bönor upp över kanten för att sedan skutta in genom ett hål i väggen in till bastun. Gissa om Albin fick upp pulsen inför träningen. Bra uppvärmning. 

Råtta
~~~~~~

Såhär säger polisen angående tumultet under det senaste derbyt mellan de där andra klubbarna.

"Det är av utrymningsskäl som gångarna måste vara fria. Det är konstigt om fansen ser oss som ett hot när vi står där."

Eeeh...ja men om det står en massa tjocka snutar i gångarna så är dom väl för i hela helvete inte fria!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar