söndag

Batans rumpa

Första timmen, förutom en dipp på slutet av första halvlek igår så såg Hammarby verkligen ut som värdiga serieledare. En stund efter andra målet så tänkte jag till och med att det såg så säkert ut att det borde bli någonting i stil med 0-4 eller nått.

Foto: Sexansvarig
Sedan hände något som fick gumultrasklubben Batans Rumpa att prutta i mameluckerna, Batan fick ont i rumpan och tvingades utgå. In på plan kom istället Kennedy, vilket i normala fall inte borde innebära någon försvagning av laget, tvärtom. Igår var det tvärtom. Kennedy gjorde antagligen sina sämsta 30 minuter i Bajen någonsin, vilket förmodligen kan förklaras med att han inte var riktigt spelklar. Men det var inte hans fel att korthuset rasade - för det gjorde det med både dunder och med brak - det var balansen i laget som sket ner sig totalt. Solli tog Batans plats i försvaret och även fast just han hade ovanligt skeva passningar igår så tappade mittfältet dynamiken och alla började plötsligt kuta runt som höns på LSD.
Sett över hela matchen så hade nog oavgjort varit mer rättvist, men med tanke på Degerfors forcering med stolp- och ribbträff så förtjänade dom segern lika mycket eller lite som Hammarby.


1-2, bra lag har tur.

1 kommentar:

  1. Gumultrasklubben,Batans rumpa haha. värt att fixa tischa med den texten!! / Sexansvarig !

    SvaraRadera