fredag

Ruttna kex och en konstgjord förening

Tvåtvå på bortaplan får väl ses som okej och för att snacka Nanne-språket så var prestationen bättre än vid vinsten mot Åtvid. Det är såklart lite surt att Ruttna Kexen (med trasiga skor) lyckades gnälla till sig en kompensationsstraff efter en första situation när en dum jävel sprang rakt in i Hopf som hade hunnit sätta ner båda fötterna i plastmattan och har man båda fötterna i marken så står man still och det är inte mot reglerna att stå still. Det är däremot regelvidrigt att springa in i någon som står still - alltså frispark till Bajen och inte en straff som kompensation lite senare efter en skådespelarinsats som istället för straffspark borde ha belönats med ett gult kort.

Nog om Örebro. Jag ser just nu senaste 08-Fotboll och representanten från Östermalm är en dryg pappskalle med skägg (Bajen-skägg) som försöker hävda sig genom att använda för svåra ord och genom att avbryta de övriga tre i studion hela tiden.
Han menar på att han inte fattar varför Besökarna har fått smeknamnet Plast och därmed har han svarat på sin egen fråga. Dom förstår inte att allt den där klubben gör är på låtsas, dom förstår inte att dom saknar själ, identitet och lokal förankring och att det inte finns någon vare sig i Solna eller på Södermalm som respekterar deras artificiella påhitt.
Han menar att 9000 åskådare när dom spelar är fler än 30 000 när vi lirar. Han är inte klok. Han har dessutom slips.

"Vi är överallt", "Vi är färre, men värre", "Vi är från Stockholm Stadion", "Vi vet inte riktigt vart vi är någonstans", "Vi är precis dumma i huvudet".

Är så nöjd med den här bildredigeringen att den får vara med en gång till

"Plast är ett samlingsnamn för en stor grupp halvsyntetiska eller syntetiska material"

Wikipedia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar