onsdag

Stålmännen på söndag


På söndag kvart i fyra möter Hammarby stålisarna från Sandviken i första kvartsfinalen på Zinken. Eftersom kvarten spelas i bäst av tre så är risken stor att det kan vara säsongens sista match på hemmais för Bajen. Stor och stor förresten - risken är väl ungefär 50-50 att Sandviken ska vinna två av dom där tre matcherna. Sandviken har några väldigt bra spelare - Hammarby har fler väldigt bra spelare. Så om bara Bajen spelar som ett lag så bör SAIK besegras - men alla som någon gång har ägnat sig åt lagsport vet att just att agera som en enhet är det allra svåraste. Det och att knyta skridskorna.

Att jag skriver det här redan nu är för att alla ni som anser er vara Albins vän, men som fortfarande inte har besökt Zinken den här säsongen ska kunna planera helgen och släpa er hit på söndag. Har ni inte tid eller helt enkelt är för slöa och istället väljer att se matchen på teve så kan ni ändå gå in på Ticnet och köpa er en biljett. 150 kr har ni råd med för att stödja Albin och alla ungdomar som spelar bandy i Hammarby.
Om ni köper en biljett på nätet så lämna gärna en kommentar och meddela detta - det vore kul att se hur många som antar utmaningen.

1 kommentar:

  1. Tvmatch? Skönt då stannar jag hemma....He,He

    SvaraRadera