söndag

Odisciplinnämnden

Titta och lyssna på den här intervjun - det kan vara jordklotets största dumhuvud. Fattar någon vad pappskallen menar?! Fattar han själv vad han säger!



Varning för illamående. Hur kan dom där människorna få bestämma så mycket över så många.

9 kommentarer:

  1. Tycker du att den där Davies skulle haft ett straff överhuvudtaget eller är det ok att safta armbågen i käften på motståndarna?

    SvaraRadera
  2. Jag vet att du skriver sådär bara för att retas - du kan fotboll och är inte helblind.

    Han har inte armbågarna längst ut på armarna - där sitter händerna.

    Klart att man kan ge honom straff, men om man dömer efter den linjen konsekvent så skulle snart 95% av alla spelarna i Allsvenskan vara avstängda.

    Sen tycker jag att det är okej att safta alla armbågar man har i käften på motståndarna - om dom spelar i Solna AIK. Tycker att man även kan krydda det hela genom att sedan hoppa på skallen när fanskapen ligger ner.

    Nöjd med svaren?

    SvaraRadera
  3. Vilke straff är rimgligt då. Ni Bajare ligger ju tydligen så oooootroligt kloka i all er flummighet.

    SvaraRadera
  4. Oj då, blev dålig svenska där.
    Jo, jag undrar vad som är rimligt straff för Charlie?

    SvaraRadera
  5. Hade han fått två matcher så hade jag kunnat tycka att det vore mer i linje med hur det brukar bestraffas.
    Paulse gjorde i stort sett samma armrörelse bakåt - vevade till liksom - och han fick två extra matcher. Ser absolut ingen skillnad i dom två situationerna. Förutom att media inte tog upp Paulses händelse på samma sätt och därför hade nämnden inga förutfattade meningar.

    Det är okej att bestraffa - men inte lite huxfluxhursomhelst.

    SvaraRadera
  6. Om jag säger så här. Polypen Totti fick ju två matcher när han loskade Poulsen i fejset under EM 2004, då borde ju fem matcher vara rimligt för Charlie när han drar till så det blöder i käften på Örebroaren.

    Paulse elbowing var ju i kamp om bollen. Charlies armbågs-smash var ju långt ifrån bollen. Måste beivras. Fem matchers avstängning är helt rätt.

    SvaraRadera
  7. Okej, då antar jag att du är konsekvent och anser att även Niklas Sandberg borde ha blivit avstängd i 5 matcher efter hans överfall på Runström när bollen inte var i närheten.

    SvaraRadera
  8. Kom inte ihåg det men däremot kom jag ihåg när Matte Werner ryckte Ove Rübsamen i pungen i varje match under hela 70-talet. Det borde varit rött kort varenda gång.

    SvaraRadera
  9. "Kom inte ihåg det"!!!??? Give me a BREAAAAAK. Örni, man glömmer inte det fulaste överfallet i allsvenskan under en säsong, speciellt inte när ens eget lag var inblandat.

    För övrigt anser jag det vara betydligt värre att bli spottad på än att få en armbåge som viftas bakåt över käften. En spottloska är det mest förnedrande man kan utsättas för, det är inte ens jämförbart. Så om Totti fick två matcher borde Cjharlie ha blivit belönad - så mycket värre anser jag att en loska i ansiktet är.

    SvaraRadera