onsdag

Kalsong FF


Ikväll möter Bajen Kalmar FF - laget som har en kalsong som klubbmärke och Allsvenskans överlägset största tväridiot Henrik Rydström. Mannen som är så till den grad dum i huvudet att han som nykomling i Kalmar dök upp på sin första träning iförd en IFK Göteborg-toppluva (vilken urusel huvudbonad!) och blev bryskt tillrättavisad av dom äldre spelarna. Inte nog med att han är så inihelvetes korkad att han gör detta - nänä, han skriver sedan om det i sin krönika i den vanligtvis utmärkta skriften Offside - precis som att det vore lustigt och inser inte att det bara är pinsamt och att en normalbegåvad människa skulle hålla käften om det och skämmas.

Egentligen borde jag inte skriva det här för det slutar väl med att den apskallen snubblar in 2-3 mål ikväll – men som seriös bloggare måste jag skriva det som måste skrivas.

Puckot har själv nämnt ut sig till Allsvenskans största skitsnackare och verkar tycka att det är tufft att förolämpa sina motståndare. Det är det ej. Däremot så är det osportsligt och mot regelverket – om domarna följde dom regler som faktiskt finns så skulle den lätt dreglande idioten Rydström bli utvisad för sitt vidriga uppträdande i varje match.

Allsvenskan är fotbollens finrum i Sverige och bör verka som förebild och stilbildare för ungdomen och för oss i lingonserierna. Då är det svårt beklagligt att tidningar och TV målar upp en bild av den imbecille Rydström som stämmer med och förstärker den skeva bild av tuffing som han själv bär runt på.
På det sättet gör man det legitimt för tjejer och killar - som ser upp till och har spelarna i Allsvenskan som idoler - att skrika oförskämdheter till dom i andra laget eftersom barn alltid tar efter dom som dom ser upp till. Hur förklarar man för en liten flicka att hon blir varnad för att hon har sagt något i stil med ”idiot” till någon motståndare när hon kvällen innan såg Rydström på TV där han vrålade både ”bög” och ”hora” mest hela tiden och att mediabevakningen målade upp detta förkastliga uppträdande som ”lustigt”?

Jag har svårt för clowner som tror att dom är tuffa – om man verkligen är tuff så tror man det inte – man vet det.
Men hur ska jordfräsen Rydström kunna förstå det – han är ju så långt ifrån tuff som det går att komma och dessutom dum i huvudet.

14 kommentarer:

  1. "Seriös bloggare"??. Frågan är vem som är dum i huvudet? Henke säger vad han tycker och står för den han är. Sen att du har synpunkter på det pekar bara på vilken jävla idiot du är.

    SvaraRadera
  2. Hej din uppblåsta, felstavande bajentomte. 2-0.

    SvaraRadera
  3. Det är inte en kalsong i vårt klubbmärke, utan en trosa - eftersom vi helt enkelt får så mycket mer fitta än Bajare. Charmiga Kalmar!

    SvaraRadera
  4. Bajen är ju så tuffa i jämförelse.
    Idiot!

    SvaraRadera
  5. det här kan vara bland det mest idiotiska jag har läst, vilken jävla pajas du är.

    SvaraRadera
  6. hahahhah, vilket jävla bull! Rydström är skönaste fotbollsspelare på flera jävla år. 2-0 va? Rydström ägde mitten såklart ja. Ett inlägg av totalt värdelösa argument rakt igenom, och om du tror att Henke tar åt sig ett enda ord av ditt skit så tror du väldigt fel :)

    SvaraRadera
  7. Pinsamt dålig blogg av en pinsamt dålig förlorare..

    SvaraRadera
  8. Vafan är detta för smörja? Lär dig grammatik, klipp dig och skaffa dig ett jobb.

    SvaraRadera
  9. Jag som trodde att dom hade humor i Kalmar. :)

    SvaraRadera
  10. Hade varit kul om du hade skrivit nåt kul..

    SvaraRadera
  11. Hahaha kalsong - jag garvade i alla fall, men jag kan inget om fotboll och är släkt. men det kanske gills ändå!

    SvaraRadera
  12. olga>> Dim lilla anonymys, detta är en suverän blogg av en suverän människa! Jodå, jag har mött Albin en gång, Hammarbyhöjden med bollklubben...

    SvaraRadera
  13. Håller helt med Albin i beskrivningen av Rydström!
    Killen är en helt ok fotbollsspelare men att hålla på som han gör på matcherna är varken roligt eller ens sportsligt. Hade killen spelat i mitt lag så hade jag bett honom hålla käften.

    SvaraRadera
  14. haha, hur faan hittar folk från kalmar hit???? fantastiskt...
    stå på dig man/ tjarli

    SvaraRadera