fredag

Förbjuden frukt

Helg igen och om du har planer på att skoja till det lite i bingen under ledigheten så kan det vara på sin plats att tänka på just vilken plats du befinner dig på innan du skrider till verket.

I de flesta länder i mellanöstern är det till exempel förbjudet att käka upp lammet efter det att man har satt på det stackars kräket. Men är du i Libanon så är det fritt fram att göka med vilket djur du vill så länge djuret är en hona, har du en sexuell relation med ett djur av hankön så är straffet döden.

Är du gift så ska du tänka dig noga för innan du får för dig att vara otrogen i Hong Kong (om du är man alltså) eftersom din fru i så fall äger rätt att döda dig med sina bara händer.

I Santa Cruz i Bolivia så får du absolut inte pippa med mor och dotter samtidigt - en i taget går tydligen bra.

I Romboch i USA måste du släcka lyset innan du får för dig att fjässa.

Gillar du fiskar och är man så ska du lägga band på dig så länge du råkar vara i Minnesota eftersom det där är förbjudet att ha samlag med fiskar. Hur man nu gör då - är man lagd åt det hållet så kanske man kan skoja till det med en saftig ål, annars så får man väl ta två flundror och...ja, resten får ni räkna ut själva era pervon.
Är du däremot kvinna och är torsk på fiskar så är det bara att sprattla igång.

Till sist i denna undervisning i ajabaja-saker så avråder jag er starkt att onanera om ni åker till Indonesien eftersom ni då kan straffas med halshuggning. Känns som ett lätt överdrivet straff för en gammal hederlig Tarzan, men vafan, det är väl en risk man helt enkelt får ta om det börjar fladdra i brallan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar