onsdag

Sämst på plan - igen

Göööööteborrrrg

Pontus Wernbloom har ju med all rätt kritiserats här hos Albin tidigare och igår underströk pojken med kraft att den kritiken var befogad. Den enda gången man såg killen var när han inte hann ikapp en moldavisk anfallare som höll på att lotsa sig in till ett bra skottläge och därför slängde på honom ett gammalt hederligt krokben. Han fällde alltså en motståndare med berått mod och skulle givetvis ha belönats med ett rött kort istället för det turliga gula. Fuskar man med flit ska man gå och duscha, svårare än så är inte reglerna.

Precis som tidigare så tycker Albin att om man har med en spelare enbart för att han är bra på att knuffas så kan man lika gärna ta ut Frank Andersson. Nu är han ju dessutom folkkär och vältränad igen, plus att han har spelat i Allsvenskan för Saab på Söderstadion - bara en sån sak.

~~~~~~

Tur för Sverige att Igor Armas var med och tackade för gammal gästfrihet med ett galant självmål. Albin saknar hans ramsa på Söderstadion - inte spelaren - men ramsan.

~~~~~~

Från Pontus är det inte långt till Göteborg - det är inget avstånd alls - så därför kan jag sukta er med att jag snart ska jämföra hur det är att jobba med idrott i Stockholm jämfört med Göteborg och Malmö. Om ni tror att idrotten i Stockholm fick tillbaka de där 10 miljonerna som Regina Kevius först snodde från oss lär få tänka om. Man har inte mycket glädje av att få in pengar på ett konto om det samtidigt försvinner lika mycket på ett annat. Vi pratar om politiker - vad väntade ni er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar