söndag

Vintersöndag





Efter en mörk vintersöndag (inte vädermässigt, utan ryggmörker, det spelar ingen roll om solen skiner när man har för ont för att gå ut) som lystes upp av en radda fotbollsmatcher på TV så har följande händelser och detaljer fastnat på min högra näthinna.

Bajen såg ut att vara rejält nedtränade på träningen i L.A. och dom behöver säkert den lediga dagen som dom nu bjuds på.

Marcus Rosenberg gjorde åter mål för Ajax som ändå lyckades förlora hemma mot FC Utrecht med 1-4!

Man Utd slog ut Wolverhampton som kom till spel med en taktik som verkade gå ut på att helt slopa ytterbackar.

Liverpool visade upp sig i vita strumpor till dom vanliga, röda tröjorna och man fick lite ÖIS-känsla.

Barcelona stegade ut till kamp mot Mallorca i det spygula bortastället som lyser så att jag fick ont i ögat. Mallis har en spelare som heter Jonas…i efternamn och texten Ibiza tryckt över rumporna. Det får mig att undra om det verkligen enbart är reklam för automobilen Ibiza eller om det även är en spark i baken på turistorten Ibiza och att man menar att Mallis är bättre och Ibiza ett skitställe?

Varje gång jag ser på boll från Spanien så fascineras jag av att dom båda lagens presidenter alltid sitter tätt intill varandra och ser på matchen som bästa polare. I själva verket vill dom nog bara spotta varandra på näsan.

Till slut så var det dags för Celta Vigo att möta Real Madrid och jag undrar om R. Madrid någonsin har blivit mer utspelade under dom första fem minuterna i någon match. Celta kunde inte ha lett med 3-0, dom borde ha gjort det.
I 17:e tog såklart Madrid ledningen och alla hammarbyare vet hur Celta-publiken kände det.
I skrivande stund är det halvtid och det står nu 1-1.

Synd att inte Sport-Expressen visar Braga - Vitoria Guimaraes...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar