tisdag

Blue Lagoon

Vi kom ivag till lagunen, farden gick i en oxkarra som var kopplad till en halv traktor med 2 meter langt styre, som en gammal Toro som man plogade bandyplaner med pa 70-talet. Killen som korde brydde sig inte om att ta vagen over bron, inte han inte, han korde helt enkelt ut i vattnet och rakt over floden.
Val framme efter en fard som bjod pa hisnande vyer av regnskog och hoga berg sa kom vi fram till en lagun. Den var mindre an vi vantat oss och blagronare an vi trott. Det var mer som 2 sma backar som flot samman till en liten back, 1-2 meter djup och 2-5 meter bred, pa ett stalle var det en djup skreva pa kanske 5 meter dar man kunde hoppa fran ett trad. Jag simmade in mot berget i en av backarna om omgavs av regnskog, blommor, fjarilar och en stor klippvagg framfor mig. Mer "Djungelboken" an sa blir det inte.

Vi bestallde tonfiskmacka pa ett stalle och fick en macka utan tonfisk. Nar vi skulle betala sa hon som jobbade dar utan att vi hade sagt nagot om den uteblivna fisken att hon inte gillade tonfisk och darfor fick vi tonfiskmacka utan fisk. Raka puckar.

Nedanfor en av grottorna igar sa stannade vi brevid ett snar av bambu. Det knakade om snaret och vi undrade vad det var som lat. Det var bambun som vaxte sa det knakade!

Mitt ordforad ar for fattigt for att kunna beskriva den har platsen, kan inte tillrackligt med superlativ.

Pa fredag ska vi traffa "10" pa Abbes Bar i Pattaya. Uj uj uj...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar