torsdag

Halvtid

Nu har vi dammat av halva resan och imorgon flyger vi till Laos. Ska bli skont med ett nytt land, jag borjar trottna pa monument och roda flaggor med hammaren och skaran.
 
Hade fel om tanten med megafonen. Har upptackt att det sitter hogtalare over hela staden som vralar ut propaganda flera ganger om dagen. Den forsta vralapan borjar tydligen 07:30 varje dag.
Att det dessutom at ett gang idioter som har slagit upp ett talt under var balkong pa trotoaren och firar brollop i dagarna 3 gor att det ar helt omojligt att sova.
Duggregnar och allt ar fuktigt overallt hela tiden.
 
Idag har vi varit och besokt Ho Chi Minhs grav. Nar vi knatade runta dar sa dok det upp en vakt som vralade "VAR AR NI IFRAN?". Vi svarade Sverige varpa han ylade  "HUR MYCKET AR KLOCKAN?". Jag svarade 13:30 och da log han och vi fick ga vidare.
 
Vet nagon hur mycket man far betala for en monster-North Face-rygga i Sverige? Vi fick for oss att kopa en idag sa V kan shoppa lite mer och innan vi skred till verket sa laddade vi upp oss for att pruta. Hade tankt att betala hogst en femhundring. Nasaren oppnade med utgangspriset 200 kr och det tog oss pa sangen sa jag orkade bara pruta ner till 180 bagis.
Dom gor tydligen North Face prylar i Kina och det ar extra billigt med det market har.
V ska leta en jacka nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar