lördag

The Untouchabels


Dom flesta av dom ca 180 000 som hejfriskt böt från Socialdemokraterna till Moderaterna förvånas nu när den nya makten i rask takt visar sitt rätta jag.
Säger inte att den nya regeringen varken är bättre eller sämre på att sköta det här landet, det återstår att se. Det jag blir förvånad över är hur någon kan vara förvånad?
Har man valt ett gäng som är vana att glida ovanpå så är det väl självklart att man lämnat över till såna som tycker att regler bara gäller småfolket och slavarna.

Det är typiskt för överheten att ropa på förstärkt polis samtidigt som dom efter en vansinnesfortkörning förbi en lekplats glatt felparkerar grovt framför en utfart.
Dom kan ju för bövelen inte befatta sig med petitessregler som t ex parkeringsförbud eller TV-licens. Dom har ju viktigare saker att sköta, skatteplanering är ingen dans på rosor.

Så har det varit i alla tider, hur många korgossar har inte stått med svidande rumpa och lyssnat när prästen predikat om moral och etik?
Det är väl ingen större nyhet att sådana regler bara gäller oss härnere?

4 kommentarer:

  1. För så har det alltid varit här ute, ingen jävel har brytt sig om oss. Man ska va som en zombie, va nöjd med sin lott å aldrig fråga om nåt...

    SvaraRadera
  2. Tack för i lördags Totte, kul att äntligen få träffa dig!!!
    Anna

    SvaraRadera
  3. Hej igen
    Hade gärna träffat dig också V, läst om dig på bloggen och alla resor ni gjort. Tycker bara att Albins blogg är skitkul, massor av glada skratt får man.
    Anna

    SvaraRadera