måndag

Hetrofobi


På debattsidan i dagens DN så förfäras generalböcklingen Anders Selin (en skam för det efternamnet) över att fruntimmerskarlen Glenn Hysén ska uppträda som en av invigningstalarna på årets Pride-festival och denna förfäran grundar sig i att Herr Hysén för sex år sedan spöade skiten ur en dåre som började kladda på honom inne på en allmän toalett.
Rådåren Anders S anser att det borde klassas som ett hatbrott och undrar om Glenn hade gjort samma sak om den som kladdade hade varit kvinna. Det hade Glenn givetvis inte gjort eftersom det är tabu att spöa det svagare könet.
Istället bör dumhuvudet Anders S ställa sig frågan varför det ska daltas med homos och varför inte samma regler ska gälla för den gruppen som för alla andra medborgare. Om det stövlar in men man på damernas toalett och börjar tafsa på bruttorna där inne så är det ingen som anser det märkvärdigt att den idioten får sig en rejäl omgång stryk – det är rätt självklart för så beter man sig inte. Samma regler gäller såklart på herrtoaletten – om man är så pass dum i huvudet så man knatar in där och börjar ta någon på kuken så förtjänar man fanimej ett par ordentliga dagsedlar.
Det har inget med homofobi att göra, utan med vanligt hederligt sunt förnuft – sen spelar det ingen roll vilken sexuell läggning man har – man börjar inte klämma på främlingar helt oannonserat och utan tillåtelse.
Men det fattar inte den efterblivne fikusen och hetrofoben Anders S eftersom han antagligen drömmer om att någon ska börja fingra på hans kusp inne på muggen – något som aldrig kommer att hända eftersom fanskapet därtill är alldeles för ful.

3 kommentarer:

  1. Fast om sanningen ska fram så gillar väl du att klämma på kvinnorna i din omgivning...även utan tillåtelse. :)

    SvaraRadera
  2. Vet inte - jag har aldrig klämt på någon utan tillstånd. Det behövs inte - jag är poppis.

    SvaraRadera
  3. Visst är du poppis, du klämmer ju så bra.. :)

    SvaraRadera