torsdag

Arne Anka


Har just sett Hammarby vinna över Malmoe med 1-0 på DVD och har fått lära mig av Arne Hegerfors varför det är kutym att vi i Sverige går i pension när vi nått en ålder på 65 år – gubbjäveln sa inte en bokstav rätt på hela sändningen. Det var blödande spelare som enligt Arne inte alls blödde även fast vi bjöds på närbilder av blodvite, han ylade offside samtidigt som man fick se en reprisering med inlagd offsidegrafik som tydligt visade på motsatsen och hans förvirrade åsikter om dom inkastande ölmuggarna orkar jag inte ens gå in på. Karl är dum i huvudet. Man riktigt hörde hur den stackars bisittaren Pelle Blohm satt och skruvade sig på sin stol så att kalsongerna krullade sig när den vansinnige Arne spred sin förvirring rakt ut i sändningen.

Om ölincidenten kan jag kort säga att dom som hivade in sina plastmuggar fick duktigt med stryk innan dom lämnades över till vakterna – t o m Albin delade ut ett par gamla hederliga dagsedlar till en uppkäftig yngling som sedan höll sin käft stängd. Och morsan – du kan var lugn – när slutsignalen ljöd så kramades dom två. Det finns inget sätt som är så bra att skaffa vänner på som att inleda kamratskapen med lite boxning.

Sen fattar jag inte varför Canal+ envisas med att skruva ned publikljudet. Jag såg fram emot att återuppleva den elektriska stämningen som igår infann sig på Söderstadion, men fick istället lyssna på något som lät som 3-4 personer som satt i ett skyddsrum och fyllesjöng. Det kändes ungefär som man tittade på BP – Trelleborg eller som att publiken faktiskt stod och sjöng på Grimsta IP fast matchen gick på Söderstadion. Varför måste dom undanhålla Sverige från stämningen som är unik för Hammarby. Är det månne för att dom vill driva oss över gränsen till dårskap genom att tvinga oss att istället lyssna på den helt igenom imbecille Hegerfors.

Snälla Arne – du är 65 år – sluta nu.

2 kommentarer:

  1. Arne var slut redan för 20 år sedan.

    SvaraRadera
  2. Och på sportnytt ikväll ser man även Herr Sluggo utdela ett par jabbar!

    SvaraRadera