tisdag

Gå på bandy!



Imorgon kommer Bollnäs på besök till Zinken och om det är någon gång eller kanske enda gången livet du går på bandy så är det imorgon klockan sju på kvällen. En vettig publiksiffra imorgon kan vara avgörande för Hammarby Bandys och såklart Albins framtid - så även om du inte håller på Bajen så ta dig till Zinkensdamms IP för alla barn som spelar bandy...och för Albins skull. Kan du inte gå själv så kan du istället lura iväg någon annan eller så går du helt enkelt bara in på Ticnet och köper en biljett utan att gå på matchen bara för att stödja. Några av Hammarbys sponsorer betalar extra per åskådare eller såld biljett imorgon så det är väldigt viktigt.

Bollnäs har alltid varit något av Albins smygfavoritlag eftersom mormor och morfar kommer från den lilla skitstaden. Finns det någon stad i Sverige som det går fortare att åka igenom? Först dyker det upp ett rödljus i skogen, sen så fladdrar en Domus-butik förbi, en dårfink på en bänk och en tågräls och sen har du allt bakom dig.

I sin ungdom brukade Albins morfar skeppa timmer i skogarna däruppe och finns det något tuffare och manligare kneg än att skeppa timmer - hårdare än en måndagsmorgon efter en tredagars.

Nummer 21 i Bollnäs Jimmy Lindgren är förresten släkt med Albin - hans morfar eller farfar var bror till Albins mormor. Bara en sån sak är ju värt inträdet.

Till sist - Albins mormor hade (en del är döda nu) 13 syskon och hennes morsa hette Bricken - i Bollnäs kör dom sitt eget race...

2 kommentarer:

  1. Jag VISSTE att du var bonnläpp innerst inne..

    SvaraRadera
  2. Jepp, dessutom har jag kört traktor i nästan 10 år. Farmer-varning så det sjunger om det.

    SvaraRadera