tisdag

Albin Pajasrygg


Albins rygg är en mystiskt rygg. Om han står med en dynggrep och fyller två lastbilsflak med gräs, jord, pinnar och strån så är det förvisso jobbigt, men det gör inte särdeles ont. Om Albin däremot står och petar med ett skyffelhjärn och hugger av ättiksmördade grästuvor så börjar det brinna i Selins rygg så att det känns som att han simmar ryggsim i en flod av lava och Albin funderar på att slänga sig framför en buss för att få slut på lidandet.

Men så bra som ryggen är nu har den inte varit sedan mars år 2000 och Albin ber böner för att den ska hålla hela sommaren fram till semestern i augusti så att han är hel när han får komma tillbaka till bandykansliet på heltid.
Om rygghelvetet går sönder igen så att Albin återigen hamnar på ruta ett så skiter Selin i det här. Då kommer han att sälja allt han äger, ta sina besparingar och flyga till Kambodja för att där fylla en ryggsäck med brännvin och sedan bara knalla rakt ut i djungeln och försvinna för all evighet. På riktigt - Albin orkar inte börja om igen efter nio års förbannad kamp mot den där brinnande ryggen.

2 kommentarer:

  1. Då min rygg det senaste halvåret bestämt sig för att förpesta mitt liv kanske du har några bra träningsprogram att tipsa om?

    SvaraRadera
  2. Det är många balansövningar och bålstyrka - men det är svårt att beskriva så här - jag kan visa dig istället.

    Men en sak som är GULD är att ligga på spikmatta. Det kanske bara är placeboeffekt - men det funkar. Ska skriva ett hetl blogginlägg om det en vacker dag.

    SvaraRadera