onsdag

Lyssna på Keith

Försökte hitta dom där två pedofilerna idag igen utan att lyckas. Hittade bara massa andra sjuka saker som har hänt i Thailand. Som till exempel passade igår en kvinna på att föda ett barn under ett träd utanför en polisstation och sen lämnade hon ifrån sig barnet med vägrade släppa taget om en stor papaya som hon hävdade var hennes riktiga barn.
Allt verkar alltså flyta på som vanligt hemma i "Tvärtomlandet".

----------------------------------------

Eftersom jag somnar av utmattning varenda kväll så hinner jag inte läsa så mycket och håller därför fortfarande på med boken om Keith Richards. Igår kväll sa han följande som är något att tänka på när livet känns tungt och man inte ser någon ljusning. Det gäller inte bara kärlek, utan rubb som stubb.

"Javisst, jag är kär. Det är så man tänker, när man är i den andra änden av skalan, 'Herregud, man kan ju bara bli kär när man är 18 eller 23...' Men så blir man äldre, och så plötsligt - pang! Igen! Och man inser att det bara är skitsnack. Alla de där grejerna som får en att tända. Det är såna saker som får en att se framåt, som får en att orka. Man säger, 'Jo, men sånt händer ju faktiskt, fortsätt bara.' Jag menar det är ju den härligaste känslan som finns."

Tur att heroin inte förstör hjärnan och inälvor som brännvin gör. Han är skarp i roten gamla gubben K.

1 kommentar:

  1. http://media.daum.net/cplist/view.html?cateid=1007&cpid=2&newsid=20090512193309353&p=yonhap, bild och namn på en av pedofilerna.

    Här hittar du även namn på de övriga gripna: http://news.yahoo.com/s/afp/20090513/wl_asia_afp/thailandsexcrimebritainsweden_20090513072019

    SvaraRadera