fredag

Stödja eller sänka?


Gillar läget inför matchen mot Malmoe på söndag - det är i dom här situationerna det visar sig vilka som är riktiga supportrar och vilka som bara är gnälliga medgångare.
Hörde att någon idiot tydligen har föreslagit att publiken ska var helt tyst under matchen för att visa sitt missnöje. Tycker man något så vansinnigt så finns det ett annat lag i Stockholm som man kan gå och klaga på eller så tar man steget fullt ut och beger sig ända till Solna.

Så här står det om man söker.

Supporter - en person som stödjer en organisations verksamhet.

Kallar man sig för Hammarbyare med stor bokstav så betyder det att man stödjer Hammarby och framför allt då när det går dåligt. Har man inte fattat det så har man inte fattat vad det innebär att vara Hammarbyare.

Det man verkligen kan göra om man vill hjälpa Hammarby är att gå på matchen på söndag och sjunga utav bara helvete. Vad Bajen behöver är nämligen stöd och publikintäkter - kan man inte närvara rent fysiskt så går det bra att köpa en biljett på Ticnet så att Hammarby får in stålar. För om det är något Bajen törstar efter så är det kosing och kärlek - inte hot och negativ kritik.

Kom igen nu - visa på söndag att Hammarbys publik verkligen skiljer sig från mängden. Visa vad Hammarby står för.

3 kommentarer:

  1. Precis, nu stannar vi hemma! Eller hur var det nu...

    SvaraRadera
  2. Åk ner o se till att få tyst på Skåneasen!!

    //Örnen

    SvaraRadera
  3. Pinsamt! Missade tydligen att Bajen hade hemmamatch...

    SvaraRadera