söndag

Andreas Dahl

Någon som saknade Lolo?



Tidigare klubbar
IFK Hässleholm -2000
Coventry City FC 2001-2002
Helsingborgs IF 2002-2007
FC Nordsjælland 2008-2009

--------------------------------------------

Annars blev gårdagens starkaste upplevelse när Albin åkte fyrans buss på väg till matchen och passerade korsningen där Per dog - den platsen kommer aldrig att bli sig lik igen.
Nu har 2 av Albins kamrater omkommit i den korsningen - nu räcker det.

-------------------------------------------

Har sett matchen på teve nu och höll på att få kaffet i halsen när jag efter första målet fick se hur dom zoomade in Tysken, Tina och Albin. Herr Selin såg inte helt fasansfullt packad ut.

3 kommentarer:

  1. bara lätt packad!!

    SvaraRadera
  2. En annan kul anekdot från matchen...
    Jag och gumman stööte ihop med en uber-glad Balsam på tricken och man kan förstå hans glädje då han berättade att han setat i domarrummet och druckit gammeldansk medans han ollat domarsiffrorna! FY FAN! Världsklass på den. Jag och gumman låg vikta som fällkors i magkramper hela vägen hem... Ännu en hysterisk kväll tillsammans med Bajen brödrer och systrar.

    /Bajenuffe

    SvaraRadera
  3. Jag är inte förvånad över herr Albins iaktagelse över sig själv, då man själv haft fömånen att se Albin i såväl nyktert och annat tillstånd!
    PS. då brorsonen börjat spela för Bajen handboll (Vinnare av Partille Cup idag) så är man väl tvungen att röra sig till söder oftare i framtiden, med risken att få syn på herr Albin Senil.

    SvaraRadera