fredag

Thai Air = Albin love

Nu ska Albin berätta för er hur det kommer sig att Thai Air år efter år vinner priset som världens bästa flygbolag. Thai Air är verkligen på riktigt världens bästa flygbolag.

Sista dagen i Bangkok när de 3 aporna var på väg ut till flygplatsen så skojade Albin med grabbarna och sa att han på kul skulle kolla så att dom inte hade missat flyget. Albin läste bokningen och blev vit i nunan och sa, "Grabbar, vårt flyg gick för 16 timmar sen".
Dom 3 aporna blev skitnödiga som få tidigare och tog sig fort som fan ut till flygplasten och väl där så letade dom upp Thai Airs kontor och meddelade att det var "big problem". Kvinnan bakom disken bara skrattade och sa "Mixing days ha ha haaa" och sen fibblade hon lite med datamaskinen och sa till slut att vi kunde gå raka vägen och checka in på "J". Det kostade inte ett rutten öre även fast våra biljetter inte var ombokningsbara.

Sen blev planet inställt i 8 timmar och då fick vi gratis boka in oss på ett flådigt hotell på flygplatsen med mat, dryck, morgonrockar, tofflor och hela skiten.

Tack Thai Air, det var mitt fel och jag såg 30 000 kr flyga sin kos när jag upptäckte mitt misstag.
TACK!!!

Khap Khun Chap!!!

3 kommentarer:

  1. Det klassiska misstaget... Att inte fatta att 00:35 faktiskt är en ny dag.. Jo ra.. Den har man gjort förr och visst fan håller man på att göra det varenda jävla gång man skall hem.

    SvaraRadera
  2. Jag vet - och jag brukar ha råkoll på det där. Men den här resan så sket det sig big time.

    SvaraRadera
  3. Inte bara det som SKET sig...

    SvaraRadera