måndag

Annandagsbandy och helvetesresa


När Albin var en extra liten snorglutt så längtade han till julafton, sen blev Selin någorlunda vuxen och började längta mer till BK Borstens numera traditionella juldagsfirande då alla gamla och nya borstare träffas på någon södersylta. Nuförtiden har längtandet hoppat en dag till framåt och Albin längtar sig grön (vit) efter annandagen som är bandyns egen julhögtidsdag - finaldagen är lite mer midsommarfirande i en jämförelse.

Ni som ännu inte har skaffat biljett till annandagen bör så fort som möjligt göra det genom att kontakta Albin eller boka på Ticnet.

-----------------

Ett tips till alla er som är enögda och således inte ser tredimensionellt är att undvika bilfärd tur och retur till Nyköping i full snöstorm och bäckmörker - särskilt om det är ni själva som agerar chaufför. Albin genomförde en sådan skräckfärd igår och har hela natten sett röda baklysen i ett virvlande svartvitt töcken när han blundade och försökte sova - någon väg såg han varken när han körde eller inatt. Det var som att resa i dödens tunnel fram och tillbaka och Albin fattar varför södermalmare ska hålla sig innanför tullarna när det är snöstorm - södermalmare bör förvisso hålla sig på Södermalm så mycket och ofta som möjligt, men särskilt när det är kolsvart, storm, det snöar i sidled och dom själva är enögda.

-----------------

Är det någon mer än Albin som tycker att den tecknade serien Rocky nuförtiden innehåller alldeles för mycket text i bubblorna. Albin har upptäckt att han oftare och oftare bara orkar läsa första rutan för att sen ruttna och klicka sig vidare.
Rocky är/var annars en höjdarserie för oss som mest rör oss på knivsöder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar