torsdag

16-4 en rosa dröm

Bandyn lockar en halv miljon tevetittare och det slås publikrekord runt hela Sverige där det röda nystanet studsar runt, men det här är allt vad till exempel DN orkar med att skriva om gårdagens omgång i Elitserien. Observera att dom inte ens har med rätt antal mål som Davvan gjorde - här har ni rätt fakta från matchen. Men det måste bara vara en tidsfråga innan även tidningarna fattar att bandy faktiskt säljer - konstigt att dom inte redan har begripit det. Man kan ju tycka att ett resultat som 16-4 borde höja på åtminstone ett par ögonbryn, plus att bara ordet Hammarby säljer lösnummer.
Skriv era jävla amatörer!



Häromdagen berättade jag om de 500 tutorna som vi ska dela ut till barnen innan matchen mot Katrineholm den 7:e - igår upptäckte Bagdad och Albin att tutjävlarna inte är hopmonterade. Gissa vad vi ska ägna oss åt under VM-uppehållet.

I den matchen så kan jag avslöja att Hammarby kommer att spela i rosa skjortor som sedan skall aktionernas ut och där överskottet kommer att gå till Rosa Bandet. Detta efter en idé som Bajens assisterande tränare Larre kläckte och som sedan vi på kansliet snappade upp och förde vidare till verklighet.
Tröjorna bekostas av Hammarbys sponsorer så även här känns det som att alla vinner...utom Katrineholm.

3 kommentarer:

  1. Sthlm har tyvärr landets i särklass sämsta lokalidrottsbevakning.
    Jag har mer än en gång försökt ändra på det, men varje gång mötts investerare som inte tyckt att lokalidrottsbevakning inte är "sexigt" nog.
    Inte fan har de heller lyssnat på det kommersiella.
    Betänk bara om alla bajare, apor och råttor fått samma bevakning av sina klubbar som Färjestad får i NWT eller "Peking" i NT eller "Trasiga skor och ruttna kex" i NA... nog fan hade folk köpt blaskan.

    SvaraRadera
  2. Haha... montera tutor. Ett fantastiskt passande jobb för dig och Bagdad.
    Extremt roligt.
    Som ordverifiering till det här messet fick jag "slaste" när jag googlade det ordet blev första träffen ett youtube-klipp visandes en Europacupmatch mellan Slavia Prag och Steaua Bukarest.
    Inte illa.

    SvaraRadera
  3. Tutor och rosa skjortor. Kan ni inte lägga den matchen under Pride-paraden på en gång.

    SvaraRadera