fredag

Taxi var god försvinn


Den här morgonen hade jag tänkt att skriva om hur sur man blir när laptopen slutar funka och man tror att det är batteriet som gett upp så man beställer ett nytt för hutlösa 700 kr bara för att upptäcka att skiten fortfarande inte fungerar så man får beställa en ny laddare för hutlösa 700 kr som trots att den är stor som en tändsticksask levereras i en kartong som är på en kubikmeter. Nu har jag inte bara tänkt skriva om det - nu har jag gjort det också.

--------

Vad är problemet för brallorna som kör fultaxi vid Arlanda.
För det första så hade det inte blivit någon nyordning om inte så stor del av dom hade ägnat sig åt att skinna vanliga hederliga resenärer på en förmögenhet för att åka in till Stockholm.
För det andra så är det nu 7 filer med olika bolag och det är fritt fram för folk att välja det bolag och den bil dom vill och vågar åka med. Alla måste väl själva få välja efter eget behag.

Vafan trodde dom?! Att vi bara skulle låta deras illegala och äckliga beteende få fortsätta - nä gör man bort sig så får man vackert stå sitt kast.
Sen är det en annan sak att det kanske inte var alla förare från småbolagen som lurade sina kunder, även om jag tvivlar på det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar