torsdag

Suck...



Om någon undrar varför det inte kom något morgoninlägg här hos Albin så beror det på att Selin har upplevt förmiddagen från helvetet.
Efter det att Albin hade släppt av Pia i Uppsala så vred han på ratten och satte fart mot Södermalm igen. Strax innan Arlanda så börjar det lysa en röd jävla oljepanna på instrumentbrädan - vill ni ha ett hett tips så är det att om ni får syn på en stor jävla blinkande röd oljepanna på instrumentpanelen så stanna bilen omedelbums! Det gjorde inte Albin eftersom han trodde att det bara var lite för lite olja i motorn och att det skulle funka hem till Zinken. Om det lyser en gul oljepanna så betyder det att det är för lite olja - en röd betyder tydligen att något är käpprätt åt helvete.
Så när Selin var i höjd med Kista i ytterfil så slocknade helt enkelt motorn och han fick sakta glida över körbanorna in till vägkanten och där fick han vänta i en evighet på bärgningsbil. Utsikten han bjöds på kan ni studera på bilderna.

Det snöade och regnade på samma gång och Selin höll på att frysa pungen ur led innan bärgaren kom och hjälpte honom därifrån. Som om inte det räckte så dånade stora lastbilar förbi en decimeter från bilen som skakade till så att Albin gled av stolen.
Fy fan - fel dag att sluta med betablockerare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar