fredag

Tack "10"


Albin erkänner att han inte alltid är helt nöjd med alla sina tatueringar och det är varken frid eller fröjd varje gång när han sitter och skiter med bakisångest och stirrar på sina knän för att sedan hitta en brödskiva i handflatan när han tvättar händerna. BKB-tatueringen under vänster arm lär inte heller den vinna några skönhetspris. Men som tur är så har han rejäla barndomskamrater (jag skrev bar-dom först och det stämmer nästan ännu bättre) som råder bot på sådana negativa tankar.


På bilden ser ni röven på "10" som bevisar att man inte blir smartare för att man blir äldre och att man bör undvika att köpa tatueringsutrustning när man är svårt på kanelen.
Makalös tatuering. Heja BXB!!!

------

Albin tog sig nyss en 8:a Skåne till antrekåten och lovar att han aldrig någonsin mer kommer att sjunga "Skåne till Danmark" - inte ens om Mogge råkar göra mål igen.

------

Nu har brännvinet gjort sin grej och Albin funderar på hur det kommer sig att Borsten består av skåningar, snutar och folk som gillar det där laget från ön med nöjesfältet. Tänk om någon hade sagt det för 25 år sen i den där gympasalen när vi bildade bollklubben.
Albin är glad över att han har fått lära sig att det faktiskt finns supertrevliga skåningar, snutar och sneseglare som håller på fel lag.
Om 25 år i framtiden så kanske vi har en giraff i mål...

...en nazitransexuellrasistnykeristgiraff...

1 kommentar:

  1. Sneseglare har ni ju varit sedan dag ett i gympasalen. Sedan kan du glömma att ni får Bajen Uniteds målvakt om 25 år...

    SvaraRadera