lördag

Motala Vulkverkstad

Ikväll är det dags för BK Borstens fotbollssektion att fira säsongsavslutning - även om inomhusserien är igång för länge sen, fotboll är inte längre något man enbart ägnar sig åt under sommarhalvåret.
I sedvanlig ordning skall priset för årets spelare delas ut och det består numera av en gammal rödvinare som är formad som en fot med en fotbollssko på. Det gamla priset som var en pokal med texten "Motala Vulkverkstad" ingraverat är förlorat eftersom Albin en gång i tiden begick misstaget att ge det till "10" efter det att han hade visat upp en säsong som han egentligen inte borde ha klarat av - det var nog bara rena rama turen - och emedan nummer 10 alltsedan vi var små har levt efter devisen "allt ni glömmer hos mig är mitt" så har klubben aldrig återfått vulkverkstadens buckla.

Förr om åren så brukade vi dela ut pris för allt möjligt, som till exempel "Årets Inkast", "Årets Det Brinner Som Eld", "Årets Bortamatch" (känn er fria att fantisera fritt), "Årets Skrubbsår" eller min personliga favorit "Årets Kamrat" som brukade belönas med en liten flaska Rosita.

Som ni har förstått vid det här laget så blir det rajtantajtan ikväll så därför passar jag på att bygga upp partystämningen med den här gamla godingen - "Waterfall" av och med generalknarkarna The Stone Roses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar