onsdag

Stick hål på ballongen


Om tolv timmar drar matchen mellan Hammarby och Sandviken igång här på Zinken och om det är några matcher jag vill att Bajen vinner så är det just de mot SAIK. Det märks nämligen ingen större skillnad på lagen som kommer hit på besök - det är ett gäng gluttar i Kosa-overaller som släpar på stora trunkar och alla lag ser likadana ut - utom när det är just Sandviken som gästar oss.
Först när de anländer så ser de ut precis som övriga lag, förutom att de har träningskläder av märkena Reebok och Jofa istället för Kosa som är kutym i bandyvärlden. Men sen märker man att dom är arrogantare än övriga lag (vilket förvisso inte är så märkligt eftersom övriga lag inte är det minsta arroganta) och verkar tro att dom håller till på en nivå över alla andra. Till exempel så har dom för vana att sno åt sig tre omklädningsrum istället för de två som dom är tilldelade och som alla andra lag glatt nöjer sig med. Det här betyder att våra bollkallar inte har någonstans att byta om eftersom Sandviken helt oförstående brukar vägra lämna ifrån sig det tredje rummet.

Men på något vis så känns det som att deras hybrisluftskepp börjat pysa ihop lite på senare tid, så vi får väl hoppas att Bajen lyckas sticka några hål till i ballongen ikväll. Matchen börjar klockan sju och Z-tältet öppnar som vanligt 2 timmar innan.
Nu blundar vi och försöker glömma allt vad ryggvärk heter och så kör vi!

~~~~~~

Grattis på födelsedagen lillebror - fortsätter du i den här takten så är du nog fanimej ikapp mig snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar