torsdag

Bandyöverdos

Efter en tuff vinter är Albin i behov av att få rikta sina hammarbytankar åt den gröna ytan istället för mot den av is. Häromnatten så drömde han om att han hade fått flugor i trumpeten - den var röd på något vis och liksom sved - så han gick till kusp-doktorn för att råda bot på det hela. När han klev in till läkaren så visade det sig att han var en överlycklig David P-E (nr 11) som tydligen på något vis hade utbildat sig i läkarkonsten vid sidan om bandyn. Albin hade såklart ingen lust att visa snorren för honom utan ljög istället ihop en story om att han behövde förnya några recept.

Senare samma natt så drömde Selin vidare att han av någon anledning skulle gå och se när Borstens systerförening FC Krukan tränade i en sliten gammal gympasal. Väl där så möttes han av en jätteglad Stefan Karlsson som var iförd en alldeles för liten röd tajt träningsoverall, en lika röd och liten keps och dessutom så var han mycket kortare och rundare än utanför drömmarnas världar. När Albin undrade vad han gjorde där så förklarade han att han hade tröttnat på att träna bandylag och istället nappat på ett erbjudande från FC Krukan som erbjudits honom en sen kväll på Restaurang Krukan och att han var lyckligare än någonsin.

Som sagt - Albin behöver nog ett litet avbrott i all bandy för att istället få kliva in i rollen som en "vanlig" supporter över sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar