fredag

Grattis Tånken!

Tånkens "souvenirbod"

Idag efter jobbet ska vi träffas på Restaurang Krukan för att fira Tånklundarns 50-årsdag. Femtio år - smaka på det - äldre än berget.

Nästa säsong funderar vi på att vända på hans svinkalla souvenirbod igen, men den här gången ska vi inte återigen ställa den med öppningen riktad bort från planen - vi ska ställa den med öppningen nedåt. Efter 50 så går det ju bara nedåt.

~~~~~~

Idag åker BK Borsten för tredje året på raken till Riga för att spela träningsmatch mot Auda FK som håller till i Lettlands andradivision. Albin har valt att stanna hemma för att spara fysik, psyke och kosing till semestern i Thailand om en månad - men det är inte utan en och annan tår i ögat. Roligare spektakel än träningsläger med bollklubben går inte ens att fantisera ihop.

Borsten har i år en lömsk plan för att inte förlora och kanske till och med vinna matchen. Istället för att som tidigare år spela på lördagen när alla är självmordsbakis, så har man i år bett om att få spela direkt efter flyget på fredagen. Inte för att det lär hjälpa, men det bör ju vara bättre att spela förfull än bakfull.

~~~~~~

När jag tränade nu på morgonen så berättade radion för mig att sångfågeln Beyonce på nästa album (säger man fortfarande album) har bestämt sig för att hon ska använda så många "riktiga" instrument som möjligt för att - som hon har fått för sig - skapa ett eget och nytt sound. Eeeh...jo det känns ju väldigt eget och nyskapande att skoja till det med att använda instrument när man producerar musik. Tänk om ändå Beethoven och Mozart hade tänkt på det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar