torsdag

Public Disservice


Igår var det premiär för Pia och Albin med att använda postens nya utlämningsställe långt åt helvete på andra sidan Ringvägen borta vid Zinken. Pia hade beställt en fin servis som ryggonda Albin fick baxa hem som en skitförbannad vandrande mjölksyra under de 15-20 minuter det tar att plåga sig från Zinken hela jävla vägen hem till Tullen.
Om nu någon har missat det så ska Posten föreställa ett företag som skall ingå i det som så fint kallas "Public Service" och då är det fanimej inte rimligt att stänga igen utlämningsställen för en folkmängd på ca 30 000 personer. Det är lika många invånare som befolkar Vallentuna.

Rörelser som ingår i "Public Service" är inte menade att först och främst gå med vinst - de är menade att se till att samhället runt om oss fungerar på ett acceptabelt sätt. Tror ni att det skulle uppfattas som acceptabelt att stänga igen varenda utlämningsställe i hela Vallentuna.
Albin Selin har inga egna barn (förutom ett fadderbarn på andra sidan klotet), men likväl så begriper han att han måste vara med att betala för skola och barnomsorg. Vissa saker måste bara fungera och då får det jävlarimej kosta lite skattepengar - vi är ju trots allt sisådär 30 000 mellan Zinken och Tullen som är med och bidrar...

6 kommentarer:

  1. Albin - ligger inte din arbetsplats just vid Zinken?
    Prova nästa gång att hämta paketet på väg hem från jobbet:)
    Krångligt?

    SvaraRadera
  2. Skönt att du fortfarande är lika korkad som du alltid har varit. Jag hämtade paketet på väg hem från jobbet igår, men det blir förihelvete inte lättare att bära för det. Ett tungt paket väger lika mycket när man än bär skiten. :)

    SvaraRadera
  3. Ta buss 66 nästa gång,då kommer du nästan ända hem.
    Det bästa vore ju om dom flytta både Konsum och Zinkens IP till Högalidsgatan så du kunde ta hissen till jobbet och när du ska hämta paket.He He!

    /henry c

    SvaraRadera
  4. Det är jag med på - om dom samtidigt ser till att hissen går direkt ner till Lai-Lai också. :)

    SvaraRadera
  5. Och skönt att höra att du är lika gnällig över skitsaker som du alltid varit. Väx upp..

    SvaraRadera
  6. Hissen ner till Lai-Lai. Jo, där har man ju varit. I 18 år sisådär. Jag såg Tais barn växa upp, jag såg hur han gav matpåsar till B-lagarna när de gick hem. Men han var stenhård med att inte leverera stor stark upp med hissen.....

    SvaraRadera