lördag

Ljushuvud



Generalpappskallen Lars Westerbergs förvirrade förklaring till att han fifflade in tolv miljoner i avgångsvederlag från Vattenfall till den skrupellöse Lars Josefsson håller total toppklass i äkta brakskitstil. Han mumlade i TV något om att han var medveten om att Josefsson sa upp sig av egen fri vilja, men att Mr Westerberg upplevde det som att stackars Josefsson kände sig uppsagd.

Mina nerver - någon borde skriva en avhandling om hur det kommer sig att så många perfekta dårfinkar lyckas hamna i maktpositioner som dom uppenbarligen borde hållas jävligt långt borta ifrån. Det är kanske helt enkelt så att du måste sakna empati och du måste vara hänsynslös för att få makt. Med andra ord - dum i huvudet.

Men det är uppfriskande att den misslyckade Westerberg nu får lämna styrelsen i Vattenfall med svansen mellan benen och att Josefsson tvingas betala tillbaka varenda krona. Dom där myglarna lär ändå ha stoppat undan så dom klarar sig.

~~~~~~

Läs det här debattinlägget som Albin har varit med och trixat till och läs även gärna kommentarerna. Bengt Baron är min favorit hittills.

~~~~~~

Man vet att man har en flickvän i äkta guld när man ställer en fråga och från köket får svaret "Stör mig inte - jag läser om Bajen".


Ehh...jaha ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar