torsdag

They think it's all over...and it is


Nu är det slut och det tog stopp alldeles för fort. Vi hade verkligen hoppats på åtminstone en liten vinst i semifinalserien så att vi hade fått spela en match till på Zinken nu på lördag.
Låt oss säga att den tillställningen hade lockat 5000 åskådare som var och en hade betalat 169.81 kr i inträde (just det, inte 180 kr - aktiebolag betalar moms), ätit korv, druckit kaffe och inte minst laddat i sig både käk och dryck i Z-tältet så behöver ni bara ta fram en miniräknare för att förstå hur mycket det hade betytt. Vi brukar säga att eftersom fotbollssektionens omsättning är ungefär 10 gånger högre än vår så kan ni multiplicera summan ni fick med tio för att sätta det hela i perspektiv.
Det ställs - med all rätt - oerhörda krav på Hammarby Bandy, men man måste komma ihåg att ekonomiskt är vi en lilleputt och att det vi faktiskt åstadkommer med de små medel vi har är helt och hållet makalöst. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är vår omsättning ett par miljoner lägre än Warbergs Innebandy Club (dom stavar klubb med "C", som i innebandyclubba ni vet), men det finns en hel del som verkar tro att vi rör oss i samma korridorer som Chelsea och Real Madrid. Vi kommer att göra det i framtiden - men vi är inte där än.

På bilden kan ni se hur det såg ut i A-lagets omklädningsrum klockan sex nu på morgonen. Det är bara att sätta igång och tvätta - nästa vecka börjar idrottsvärldens längsta försäsongsträning...

1 kommentar: