fredag

Lång låttitel, tajta brallor & stelbent byråkrati

1 april och egentligen så borde man skämta och luras, men jag driver ju med er vareviga dag, så det vore inte särskilt nyskapande.
Istället lägger jag in en fredagslåt i form av "The Radio Has Expressed Concerns About What..." med gruppen Superfamily.




Dagens träningstips

Har ni nytvättade jeans på er dagen till ära och får för er att köra ett stenhårt benstyrketräningspass, så tänk på att det kan bli lite marigt att få plats med de blodfyllda låren innanför det trånga tyget efter duschen. Albins gångstil från omklädningsrummet upp till kansliet nu på morgonen skulle ha fått självaste John Wayne att bajsa på sig i sadeln av lycka.

~~~~~~

På tal om bajs så gjorde vi flera försök igår med att få ett temporärt alkoholtillstånd genom våra kontakter i Stadshuset (vår ordförande har ju varit idrottsborgarråd en gång i tiden), men det sket sig. Bor man i Sverige så får man tamefan finna sig i att smidighet bland byråkrater är lika sällsynt som bollsinne på Östermalm. Varför låta fattiga Hammarby tjäna lite kosing när man kan låta krögarna runt om Zinken casha in degen.

Kan någon förklara på vilket sätt det alkoholpolitiskt är sundare att Berra & Bettan dricker sin öl på Zinkens Krog rakt över gatan istället för i Zinkentältet. Köper man öl av oss i Hammarby så går ju faktiskt pengarna oavkortat till idrottsverksamhet och det måste väl vara bättre för folkhälsan än att någon smällfet krögare blir ännu fetare.

2 kommentarer:

  1. Rakt över gatan från låssmeden inte entren till Zinken iaf.
    Lördag natt kommer dolda kameror och mickar monteras upp på kansliet. Filmerna kommer sen läggas ut på youtube.

    Avgå

    SvaraRadera
  2. Herr Avgå. Rakt över Krukmakargatan. Fast du brukar ju och andra sidan inte gå rakt ifrån Zinken. :)

    SvaraRadera