måndag

Supersöndag!

Efter sista matchen i Allsvenskan kommer här en snabbsammanfattning av den matchen och säsongen 2006.

Dom 3 poängen betydde inget till slut.

Hammarby vann en tredjeplats och det är bra mycket skönare än att förlora en förstaplats. Fråga dom i Solna.

Tredjeplatsen innebar att klubben vann det märkiga priset ”Lilla Silvret”. Vem har hittat på detta idiotiska medaljsystem? Skrota det nu och dela ut guld, silver och brons som är det normala. Litet och stort silver?!

Max von Schlebrügge sa efter matchen att han hade blivit armbågad i ljumsken i en nickduell. Där har vi en man som kan hoppa högt!

Har aldrig sett Anders Linderoth så glad som han var i TV efter matchen. Den lille gubben var så till sig att han stod och småhoppade och fnissade.
Då förstod jag vilken lättnad det är för honom att få komma bort från den press som en tränare i Hammarby idag lever med.

I den andra halvleken så böt Öster in en figur i mörk trikå under den kortärmade matchdräkten, vi trodde först att det var Spökplumpen men det visade sig att det var VM-spelaren Paulo José Figueiredo. Inte konstigt att Öster åker ur när man väljer att ha killar som spelade i VM på bänken.
Och du Figueiredo, ha aldrig på dig den där mörka trikådräkten i Norge under klubbasälsäsongen.

Hammarby fick en straff under hela matchserien…och missade. Något för alla lantisar som brukar tjata om att lagen från Stockholm alltid har domarna på sin sida.
AIK fick minst 7 straffar, men AIK är inte från Stockholm.

Producenten zoomade in en dåre på läktaren med Hammarbytoppluva och Österhalsduk. Både vi och kommentatorn tappade talförmågan. Där kan vi snacka om en kille med beslutsångest eller ren och skär personlighetsklyvning. Eller så är grabben helt enkelt dum i huvudet.

Plast nummer 3 innebär att Bajen får FC Köpenhamn, Bröndby och Lilleström från Oslo i sin grupp i Royal League. Tala om superlottning! Köpenhamn två gånger och Oslo en!
Vi ska ut på rövarstråk, ja vi ska ut och röva, ta allt som vi kommer åt och sånt vi kan behöva!!!

Dom flesta matcherna i Royal League spelas 19:00 på lördagar…det är lite synd faktiskt…
MO HA HA HAA!!!

Intertoto nästa sommar, Europa vet inte vad som väntar...

4 kommentarer:

  1. Idag är det tungt i mitt AIK hjärta-(
    Anna

    SvaraRadera
  2. Det då märkligt att så många inte fattar att AIK är en stockholmsklubb. Bildades på Biblioteksgatan 1891 och hemmamatcherna spelades på Stockholm Stadion till 1937 då man mer eller mindre var tvungen att börja spela på nybyggda Råsunda.

    Okunskapens mörker sänker sig över Sverige verkar det som.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Enligt Roisin Dubh så ligger det till på följande sätt.

    "Ni som eventuellt undrar hur jag tänker ber jag att gå till närmaste bibliotek och låna en atlas. Sist jag kollade tillhörde såväl aik som djurgårn Uppland."

    Men han kanske har fel. Jag vet bara att jag gillar att skriva att AIK inte hör till Stockholm för det svider tydligen en hel del på vissa håll. I Solna t ex.. Mo ha ha haa!!!

    SvaraRadera