fredag

Utförsbacke


Det ”Nya Arbetarpartiet” har slugt nog listat ut att efter årsskiftet så höjs teveavgiften till 1996 kr. Men lugn i båten detta kompenseras med en momssänkning på liftkort från 12 till mer acceptabla 6 procent. Jamen dåså.

Albin undrar i sitt kokande sinne hur mycket denna ljusa idé har kostat att räkna ut och vilket syfte den har. Sänka momsen på liftkort i ett land där dom ”Gamla Arbetarna” inte längre har råd att gå till tandläkaren!?
Sänk momsen på hög hatt och monokel när ändå galenskapen löper fritt.

Men det är klart, om dom ”Nya Arbetarna” fortsätter i den här stilen så kommer det snart att gå jävligt fort utför och då kanske det är bra med lite billigare liftkort…

4 kommentarer:

  1. Vi undrar om du vil börja blogga i Proletären?

    /Karl Marx

    SvaraRadera
  2. Du har inte fattat, Albin hatar all dumhet från överheten, höger, vänster, upp eller ned spelar ingen roll. Är det korkat så är det, rött som blått.

    SvaraRadera
  3. Den intressanta frågan är om de sänker momsen på after skin till 6 procent. För inte åker väl folk till fjällen för att åka skidor när det är de enda fristater där det fortfarande är OK att dricka Jäger?

    SvaraRadera
  4. Precis! Jag har svårt att se hur denna sänkning ska kunna gynna skidnäringen.
    Tror inte det är många som tänker, ”Det kostar oss i vanliga fall 40 000 att åka till fjällen med familjen, men nu när liftkorten är 8 bagis billigare så har vi äntligen råd”.

    SvaraRadera