fredag

Albin Vader


Inte nog med att man blir bakis och hes av att gå på fotboll, man får dessutom jordklotets värsta träningsvärk i vaderna eftersom man står på tå eller hoppar i nästan två timmar. Albin har just nu ondare i vaderna än i huvudet och gottar sig fullt ut åt en kompledig dag. Tycker ni det verkar lyxigt så kan ni tänka på hur lyxigt Albin hade det på juldagen och annandagen när vanligt folk var lediga.

Efter att ha sett matchen från soffan nu igen på morgonen så kan Albin bara konstatera att Hammarby förlorade mot ett bra lag i en bra match efter ett bra mål av en bra ung bra spelare.

Det finns en sak som verkligen är tabu inom läktarkulturen och det är att sno ramsor från andra supportrar. Varje gång Hammarby möter Göteborg och även andra lag från framstjärten så äcklas Albin av att delar av Hammarbys publik väljer att förödmjuka och humiliera sig själva genom att skråla (den sjungs inte) Solnas skitramsa "Hata hata hata Göteborg". Ett man korpar inte andras ramsor, två man hatar inte Göteborg - man älskar Hammarby, tre det är en skräpramsa som verkar sprungen från en grottmänniska och fyra på Söderstadion ska det aldrig sjungas eller brölas något som kommer från Solna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar