måndag

Helt borta

Idag kom Albin till jobbet nästan en timme för tidigt - så kan det gå när man hoppar mellan 2 olika jobb som har olika starttider och är för sliten efter helgen för att komma ihåg att ställa om väckarklockan. När Albin väl var uppe ur slafen så tyckte han att det verkade oklokt att gå och lägga sig igen, så istället kom han på att han kunde gå till Zinken tidigare och börja dagen med att fläska iväg några av sina berömda frisparkar.
Det sket sig såklart det med - när Albin kom strosandes ned för Krukmakargatans backe kvart i sju så hörde han ljudet av korpfotboll. Så nu sitter han på kansliet och väntar på att dom tjockisarna ska spela klart och lämna plastgräset till Albins trollerikonster.

Ikväll ska Albin sätta sig som en tattare och åka kommunalt till en annan stad för att få se sitt Hammarby spela hemmamatch. Det har några av dom som skriker högst efter bojkott sett till genom att skämma ut sig själva och Bajen vid ett allt för stort antal derbyn.
Enligt dessa kepsclowner så är det tydligen okej att tända bengaler, slänga smällare och storma planen så att Hammarby får spela hemmamatcher i grannstäder och betala hutlösa böter - men en barnfamilj på semester får inte gå och se Halmstad - Bajen för då är dom svartfötter och förstör för klubben.
Tänk er hur skönt det hade varit att kunna promenera till Söderstadion ikväll och få se Hammarby på hemmagräs istället för att tvingas ut till Solna Stad som en luffare.
Tack för det kepstöntar.



Sökte bilder på "Solna" och fiskade upp den här. Tycker på något vis att den får symbolisera hur kul det är i Solna.

Lästips - kolla andra halvan från "Senare på kvällen...".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar