söndag

Super söndag

Efter bandyfest och seriepremiär för bollklubben så ser Albin fram mot en söndag i soffan framför teven. Den bjuder idag på BP - Solna, Tottenhan - Newcastle, PSV - Ajax, Roma - Lecce, Milan - Torino, Valladolid - Villarreal, Valencia - Sevilla och Real Betis som gästas av Sporting Gijon.

Bollklubben spelade 1-1 i premiären, Albin hade med sig kameran, men det visade sig att minneskortet var låst. Albin kände inte till att det överhuvudtaget gick att låsa kortet och fick först på krogen efter matchen hjälp med att låsa upp det (en plupp på sidan). Så därför kan Selin idag endast bjuda på den här bilden som blev lördagens tunna skörd.



Vanheden och tränarn

Nästa år fyller BKB 25 år och kan kanske lagom till dess presentera hela tre nya sektioner - ishockey (Buffalo Borsten), handboll och innebandy. Sistnämnda är förvisso inte en sport, men BKB välkomnar även hobbyverksamhet (sorry Rogge, kunde inte hålla mig).

Från själva matchen kan rapporteras att vi borde ha vunnit om man ser till spel och chanser. En lobb i ribban till exempel - men matchens godbit bjöd ändå Lill-Kalle på när han skruvade en hörna direkt i målets bortre kryss och det utan att någon stängde in målvakten. Stiligt.
På läktaren tog flaskan med blå fisk slut 10 minuter in i andra halvlek så då gick vi över till ren sprit.
För i runda slängar 20 år sedan så bestod vår publik av hardcorekärnorna ur Bajen Fans, Svarta Armen och Blå Helgonen, nu hör man mellan gubbvrålen hur körer med barn stämmer upp i BKB BKB BKB och Albin står där och känner sig sjukt gammal.

Hört på läktaren när två tibbar i 60-årsåldern stod och pratade.
- Va, är det här divison sju!? Jag var på AIK - Malmö häromdagen och det här är ju mycket trevligare spel!

2 kommentarer:

  1. Albin, morgonpigg! Önskar dej en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Däckade tidigt igår. Blå fisk är läbbiga saker...

    SvaraRadera